Nyt banebrydende samarbejde mellem vores moderselskab Ragnsells og BIOFOS

“BIOFOS og svenske EasyMining, som er datterselskab af Ragn-Sells, har underskrevet et Memorandum of Understanding (MoU) for et langsigtet samarbejde om at genvinde den vigtige ressource, fosfor, af aske fra forbrændingen af spildevandsslam. Det kan reducere Danmarks import af fosfor med op til 10 %.”

Det skriver BIOFOS i sin pressemeddelelse https://biofos.dk/nyheder/samarbejde-om-genvinding-af-fosfor/

  • Vi byder dette nye samarbejde varmt velkommem. Vi ser det som en god ting for begge partner, så vel som danmark som et land. Et samarbejde som vi også håber kan udvikle sig yderligere sammen. Aftalen åbner op for nye cirkulærer strømme, og hvor samarbejde er afgørende for at kunne ændre samfundet til en cirkulær økonomi. Noget som ligger på linje med vores daglige arbejde og forretningsstrategi, siger Massimo Forti, VD Ragn-sells Danmark.

For yderligere information, kontakt venligst

Massimo Forti, Administrerende direktør, Ragn-Sells Danmark A/S

massimo.forti@ragnsells.com, mobil 22 20 89 70

Om BIOFOS
Er Danmarks største spildevandsvirksomhed. Vi renser spildevandet fra 1,2 mio. indbyggere i hovedstadsområdet på vores tre renseanlæg Lynetten, Avedøre og Damhusåen. Ressourcerne i spildevandet udnytter vi til klimavenlig energi i form af el, biogas og fjernvarme til forsyningsnettet.

BIOFOS har siden 2014 haft en positiv energibalance.
www.biofos.dk

Om Ragn-Sells
Ragn-Sells er et privat selskab, der driver selskaber i fire lande Sverige, Norge, Danmark og Estland. Virksomheden har siden 1966 arbejdet med affaldshåndtering, miljøopgaver og ressourcegenvinding, Virksomheden indsamler, behandler og recirkulerer 5,3 mio. ton affald fra virksomheder, organisationer og hushold årligt. Ragn-Sells i Danmark har et landsdækkende netværk af affaldsanlæg med cirkulære løsninger som primære fokus.
www.ragnsells.dk